Bestil en workshop

Har du et ønske til en workshop, så kontakt mig. Jeg arbejder med mange forskellige materialer. Hvis I kan samle en gruppe, kommer jeg gerne ud til jer. 
 
Hvis du gerne vil have besked om fremtidige workshops, så skriv til mig enten her på siden eller send en mail til abjorkmann@hotmail.com

Workshops

2024:
Sådan laver du dyr i porcelæn.
Online live undervisning.
 
Kunne du tænke dig at lære, hvordan jeg laver mine dyr i porcelæn. Nu har du mulighed for at se med i hele min proces, når jeg for første gang underviser i den online gennem fem onsdage i april.

Jeg vil komme ind på valg af det rigtige design, hvordan man tegner designet op, og hvordan man overfører designet. Vi skal kigge på farvevalg, valg af forskellige klippeteknikker, opbygning, slibeteknik, fugeteknik og baggrund. Der vil også være specifik fokus på øjne, og der vil være lidt øvelser undervejs, så du selv får mulighed for at arbejde. Du vil se hvordan jeg arbejder undervejs.

Datoer: 10/4, 17/4, 24/4, 1/5 og 8/5. Alle dage kl. 18-20. 
Det er en stor fordel hvis du kan være til stede alle dage, da det er en proces, vi går igennem, hvor du også har mulighed for at stille spørgsmål.

Optagelsen vil dog blive sendt, så skulle du være forhindret en enkelt gang, er det muligt at være med. Det foregår online på Zoom og du får sendt et link til Zoom i god tid inden undervisningen.

Når du tilmelder dig, vil jeg sende forslag til materialer du kan indkøbe, så du kan arbejde med undervejs.

Prisen er 1450 kr.

Du tilmelder dig ved at skrive til mig på info@annebjorkmann.dk, at du gerne vil deltage, og overføre beløbet til Mobilepay 751972.
 
Mosaik workshop - Picassiette

I disse workshops for begyndere og let øvede vil du lære at lave mosaikker med upcyclet porcelæn, den såkaldte Picassiette teknik.
Du vil lære teknikken helt fra grunden, hvordan du klipper porcelænet med mosaiktangen, hvilke baggrundsmaterialer du kan sætte porcelænet på og hvordan du fastgør og fuger porcelænet. Der vil være masser inspiration til, hvordan du kan slippe fantasien løs i arbejdet med mosaikken.
Alle materialer er inkluderet i prisen. Du er dog meget velkommen til at medbringe dine gamle skårede kopper og tallerkener, hvis du synes det kunne være sjovt at give dem nyt liv.
 
2. - 3. marts 2024 (Fuldt booket)
 
Hvor: Lyngby Hovedgade 1F, 2800 Kgs. Lyngby
Tid: Lørdag kl. 10-16 og søndag kl. 10-14
Pris: 1450 kr. Prisen er inkl. materialer. Der vil være kaffe/te og snacks. Du skal selv sørge for frokost.
Du tilmelder dig ved at indbetale beløb på MobilePay 751972 og sende en mail til abjorkmann@hotmail.com, hvor du skriver Mosaikworkshop.
Max antal deltager i denne workshop er 6 personer.
Underviser: Anne Bjørkmann
 
Mosaik workshop - Havetema 

I denne workshop for begyndere og let øvede vil vi have fokus på at lave mosaik til haven.
Workshoppen afholdes i mit sommerhus, hvor du vil få inspiration til at lave havefliser, krukker, dekoration af muren, fuglehuse, havepynt mm.
Du vil lære teknikken helt fra grunden, hvordan du klipper porcelæn og glas med mosaiktangen, hvilke baggrundsmaterialer du kan bruge, og hvordan du sørger for at din mosaik kan klare regn og frost.
Alle materialer er inkluderet i prisen, men du er velkommen til at medbringe dine gamle skårede kopper og tallerkener, eller gå på loppemarked og finde porcelæn, som du kan give nyt liv.

Datoer:
24. - 25. juni 2023 (Fuldt booket)
Hvor: Nørredalen 12, 4500 Nykøbing Sj
Tid: Mandag kl. 10-16 og Tirsdag kl. 10-14
Pris: 1450 kr. Prisen er inkl. alle materialer, og kaffe/the og lidt sødt. Du sørger selv for frokost.

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at indbetale beløb MobilePay 751972 og sende en mail til abjorkmann@hotmail.com, hvor du skriver Mosaikworkshop 24.-25. juni.
Max antal deltager i denne workshop er 8 personer.
Underviser: Anne Bjørkmann
  
 
 
 

 

 
 
 

Lev livet fra hjertet - find din passion

 
Føler du at der mangler noget i dit liv?

Så kan det være fordi du ligesom rigtig mange andre mennesker har sat dine passioner på pause til engang ud i fremtiden.

Måske har du allerede i en tidlig alder lært at passion hører fritiden til, at arbejde skal være hårdt, at det du elsker at lave kun er en hobby eller at du først skal tage dig af alle andres behov.

Men dine passioner er i virkeligheden pejlemærker som fører dig til dit livsformål. De er dit brændstof.

Når du følger dine passioner vil du opleve glæde og mere flow i dit liv. Og følger du dem ikke, er der stor sandsynlighed for at du føler dig uinspireret, løber rundt i cirkler og i værste fald brænder ud.

Vil du gerne have mere passion og livsglæde i dit liv?

- Så kom og lær et fantastisk redskab til at blive klar på dine passioner og leve dit livsformål.
- Bliv klar på dine vigtigste passioner
- Lær hemmeligheden bag et passioneret liv
- Begynd at praktisere de 3 nøgler til at skabe det du ønsker i dit liv
- Opnå et kraftfuldt redskab til at træffe gode beslutninger omkring din fremtid.

Det er tid til at åbne hjertet og bringe energien fra din ønsker ind i nuet.

Hvornår: 27. februar 2024 kl. 17-20
Hvor: Villa Vi, Kongevejen 61, 2800 Kongens Lyngby
Tilmelding: Du kan tilmelde dig via sms 21665404 eller e-mail: info@annebjorkmann.dk
Betaling ved tilmelding. Prisen er 499 kr. Early bird pris: 450 kr. ved tilmelding før 1. februar 2024.
Betaling kan ske på mobilepay 751972
 
Anne Bjørkmann | Abildgaardsvej 6, st.th, 2830 Virum  | Tlf.: +45 21 66 54 04 | abjorkmann@hotmail.com