Bestil en workshop

Har du et ønske til en workshop, så kontakt mig. Jeg arbejder med mange forskellige materialer. Hvis I kan samle en gruppe, kommer jeg gerne ud til jer. 
 
Hvis du gerne vil have besked om fremtidige workshops, så skriv til mig enten her på siden eller send en mail til abjorkmann@hotmail.com

Workshops

Mosaik og mindfulness
Mosaik krukke
Tag med på 3 dages kreativ workshop med fokus på mosaik og afslapning. Daglig kreativ udfoldelse, gåture i det skønne Odsherred, meditation, ro, bål, god mad, og fællesskab i en lille gruppe.

Vi starter dagene med en kort guidet meditation, hvor vi sætter intentionen for dagen. Efter morgenmaden er det tid til at kaste sig over mosaikken. Jeg vil undervise og guide i teknikker, redskaber, og materialer, så om du er helt nybegynder eller øvet, så har du mulighed for at deltage. Der vil være mulighed for at arbejde både med porcelæn og glas. Jeg har materialer og værktøj med, så du behøver ikke medbringe noget for at deltage. Du er dog altid velkommen til at tage materialer med, som du ønsker at bruge eller ting du gerne vil arbejde med. Det kunne være et bord, en bakke, et spejl mm.

Om eftermiddagen kan vi gå ture i det dejlige landskab med både skov, strand og marker eller du kan fortsætte med mosaikken eller lade op i hængekøjen. Der er frihed til at vælge, hvad du har mest lyst til. Fredag og lørdag spiser vi middag sammen og herefter er der mulighed for at samles om bålet for dem der har lyst til det. 

I løbet af kurset vil jeg indlægge små refleksions øvelser, som kan inspirere dig til, hvordan du gennem simple teknikker kan genskabe eller styrke forbindelsen mellem krop og sind og træne det medfølende sind. Du vil således få masser af gode redskaber til både mosaik og mindfulness, som du kan tage med hjem og direkte integrere i din hverdag.

De daglige måltider laver vi i fællesskab.. 

Sted: Kurset afholdes i mit sommerhus i Nyrup (10 minutter fra Nykøbing Sjælland)
Tid: Fra fredag den 18. juni kl. 10 til søndag den 20. juni kl. 15
Pris: 1750, inklusiv materialer og alle måltider. 
Max antal deltager: 7
Tilmelding: Du tilmelder dig ved at indbetale beløb på MobilePay 751972 og sende en mail til abjorkmann@hotmail.com, hvor du skriver mosaikworkshop.
Underviser: Anne Bjørkmann, www.abmosaik.dk

Da det afholdes i Nyrup vil nogle af jer sikkert have behov for overnatning. Jeg har plads til 3 overnattende i eget værelse eller anneks/campingvogn. Måske nogle af jer kender nogle i området eller selv har sommerhus I kan overnatte i. Lad mig høre, hvad der er behov for, så prøver vi at finde en løsning.
 
 
 
Mosaik workshop - Picassiette 

I denne workshop for begyndere og let øvede vil du lære at lave mosaikker med gammelt porcelæn, den såkaldte Picassiette teknik.

Du vil lære teknikken helt fra grunden, hvordan du klipper porcelænet med mosaiktangen, hvilke baggrundsmaterialer du kan sætte porcelænet på og hvordan du fastgør og fuger porcelænet. Der vil være masser inspiration til, hvordan du kan slippe fantasien løs i arbejdet med mosaikken.

Du er meget velkommen til at medbringe dine gamle skårede kopper og tallerkener, hvis du synes det kunne være sjovt at give dem nyt liv, men det er ikke nødvendigt. Alle materialer er inkluderet i prisen.

Dato: 14.-15. juli 2021
Hvor: Nørredalen 12, Nyrup, 4500 Nykøbig Sj
Tid: Onsdag kl. 10-16 og torsdag kl. 10-14
Tilmelding: Du tilmelder dig ved at indbetale beløb på MobilePay 751972 og sende en mail til abjorkmann@hotmail.com, hvor du skriver mosaikworkshop.
Underviser: Anne Bjørkmann, www.abmosaik.dk
Anne Bjørkmann | Abildgaardsvej 6, st.th, 2830 Virum  | Tlf.: +45 21 66 54 04 | abjorkmann@hotmail.com