Bestil en workshop

Har du et ønske til en workshop, så kontakt mig. Jeg arbejder med mange forskellige materialer. Hvis I kan samle en gruppe, kommer jeg gerne ud til jer. 
 
Hvis du gerne vil have besked om fremtidige workshops, så skriv til mig enten her på siden eller send en mail til abjorkmann@hotmail.com

Workshops

Mosaik workshops - Picasiette metoden

I denne workshop for begyndere og let øvede vil du lære at lave mosaikker med gammelt porcelæn, den såkaldte Picassiette teknik.
Du vil lære teknikken helt fra grunden, hvordan du klipper porcelænet med mosaiktangen, hvilke baggrundsmaterialer du kan sætte porcelænet på og hvordan du fastgør og fuger porcelænet. Der vil være masser inspiration til, hvordan du kan slippe fantasien løs i arbejdet med mosaikken.
Alle materialer er inkluderet i prisen, men du er velkommen til at medbringe dine gamle skårede kopper og tallerkener, eller gå på loppemarked og finde porcelæn, som du kan give nyt liv.
 
Datoer:
21. -22. januar 2023 (udsolgt)
25. - 26. februar 2023 (udsolgt)
18. - 19. marts 2023 (1 plads tilbage)

Hvor: Lyngby Hovedgade 1F, 2800 Kgs. Lyngby
Tid: Lørdag kl. 10-16 og Søndag kl. 10-14
Pris: 1150 kr. Prisen er inkl. alle materialer, og kaffe/the og lidt sødt. Du sørger selv for frokost
Tilmelding: Du tilmelder dig ved at indbetale beløb MobilePay 751972 og sende en mail til abjorkmann@hotmail.com, hvor du skriver Mosaikworkshop.
Max antal deltager i denne workshop er 6 personer.
Underviser: Anne Bjørkmann
 
 
 
 
 
 
Anne Bjørkmann | Abildgaardsvej 6, st.th, 2830 Virum  | Tlf.: +45 21 66 54 04 | abjorkmann@hotmail.com